Опитування
На данний момент немає активних голосувань.
Автор Повідомлення
Лёля

а для дівчат\жінок досить класна річ косметичній татуаж (очі, губи, брови)

tranquillity

Я чув тимчасові тату роблять в діагностичному центрі

vasia

Тату це тупо( моя думка)

tranquillity

Тату - це не тупо: тату - це генетична пам'ять людини. Давним-давно, коли тіла людей вкривала шерсть (чи щось подібне), то остання дава змогу людині чимось вирізнитись зовнішньо. Цей волосяний покрив був ознакою багатьох рис, можливостей і настроїв людини і проходили вни з ним не один десяток тисяч років. З часом волосяний покрив зник в міру різних причин, але пам'ять про нього залишилась на генетичному рівні. Саме тому люди сьогодні і прикрашають себе татуюваннями. Кожен вирізняється (або як мінімум хоче вирізнитися) по-різному: одні одягом, інші розумом, треті формами тіла, а дехто і татуюваннями.

tranquillity

Особисто я не так критично відношуся до тату. Але всього має бути в міру і виглядати естетично. А чим вирізняєтесь ви?

katelion

А підкажіть де можна зробити косметичний татуаж?)

eN_DRY2

бла бла бла!!!   В кожного зісно своя думка, мені здаеться хто так каже той або боїться або мама не дозволяє!!) Канєшно набита в кустарних умовах тату , шо через місяць зелена робиться, то я і сам проти, а класна качіствінна татуха набита в салоні дорогою краской, то це канешно стоїть!) Наприклад: 1 см2 стоїть от 20-50 гр. а кольорової  40-70 гр. А видалення       1 см2 - 80 гр. Такшо рішать вам робить чи ні!!))

66sem13

Якщо маєте багато грошей то ідіть в салон. А так просто треба знать людей, які роблять татухі в себе вдома. Наприклад можу кінуть ссилку на контакт, чувак цим займається вже років 10 http://vkontakte.ru/metan_tattoo

Авторизація
Логін
Пароль
Запам'ятати мене

Погода
Хто на сайті
Немає нікого.
Статистика

Партнери